top of page
  • Tidal Waves

De voordelen van ons all-in pakket voor muziek, fotografie en videografie

Vergeet het gedoe van het zoeken naar verschillende diensten - bij ons komt alle fun onder één dak. Met ons geweldige team, dat een flinke dosis creatieve magie uitstraalt, brengen we jouw ideeën tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Samen creëren we prachtige herinneringen, met een vleugje flair en vooral veel plezier!

Hieronder zijn een aantal voordelen van ons all-in pakket voor muziek en media.



 

Klik om direct naar een onderdeel te gaan: 1. Lekker snel geregeld

Darnell Triebel - DJ


"Ons team bestaat uit meer dan alleen te gekke muzikanten. We bundelen onze krachten ook op het gebied van fotografie en videografie, omdat dat net zo boeiend en creatief is, en zeker van toegevoegde waarde voor je feest."


Darnell Triebel | oprichter van Tidal Waves



1. Lekker snel geregeld

Met ons all-in pakket heb je één enkele dienst voor al je creatieve behoeften. Hoe geweldig is dat? Zo bespaar je zeeën van tijd en moeite bij het zoeken naar én coördineren met verschillende professionals voor elke dienst. Bij ons heb je één contactpersoon voor al je wensen, die je te allen tijde kunt bereiken. Onze toegewijde partyplanner staat klaar om je door elke stap van het proces te begeleiden, van concept tot uitvoering, zodat jouw visie werkelijkheid wordt.



2. Één team, één taak

Bij ons werkt één team aan één doel: jou de perfecte muziek, videografie en fotografie bieden in de esthetische stijl die jij wilt voor je feest. Wij bij Tidal Waves kennen elkaar en weten hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen. Met al onze diensten onder één dak, is de samenwerking tussen deze creatieve vogels zo soepel als een dans. Dit betekent een vloeiende workflow en betere babbels, wat vaak leidt tot een eindproduct dat straalt. Lees hier nog eens '5 tips over het kiezen van een DJ, videograaf en fotograaf'!



DJ Tidal Waves


3. Kosten- en tijdbesparing

Met ons all-in pakket heb je al heel wat in huis, maar om het helemaal af te maken, betaal je vaak ook nog eens minder voor het mixen en matchen van deze verschillende diensten. Dit leidt tot serieuze besparingen in zowel tijd als geld, wat betekent dat je meer overhoudt om andere leuke dingen te doen. Ons team van creatievelingen staat klaar om jouw feest tot leven te brengen.

Wij maken het organiseren van je verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft makkelijker op het gebied van muziek en media, met betaalbare prijzen en een meedenkende, persoonlijke dienstverlening. Wij zijn mensen met passie en die stralen we graag uit.


コメント


bottom of page